Η ομάδα της VEN 54

Καλώς ήλθατε στην Ven 54, μερικά πράγματα που θα θέλαμε να γνωρίζετε για εμάς

H VEN 54 Χρησιμοποιεί οικολογικές συσκευασίες από υλικά όπως ζαχαροκάλαμο, χαρτόνι και PLA(αμύλων) – βιοδιασπώμενες και κομποστοποιήσιμες

Στην παρασκευή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε Ελληνικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φέτα ΠΟΠ, καθώς και μια σειρά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που στηρίζουν την μεσογειακή διατροφή. Στις σαλάτες χρησιμοποιούμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο οξύτητας 0,1-1,0% και στις ζύμες ηλιέλαιο. χρησιμοποιούμε φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και φιλέτο κοτόπουλο. Οι ζύμες πλάθονται στο χέρι (με πιθανότητα απόκλισης +/-3% στο πλάτος της πίτσας) Η πίτσα ψήνεται σε πυρότουβλο.

Όλα τα προϊόντα μπορεί να περιέχουν ίχνη από: σιτηρά με γλουτένη, αυγό, σόγια, ξηρούς καρπούς, σέλινο, μουστάρδα, σουσάμι, εκτός από τα γεύματα vegan – χορτοφάγων που δεν περιέχουν αυγό, αλλαντικά, και οποιαδήποτε άλλο συστατικό ζωικής προέλευσης.

Αν είστε αλλεργικός σε κάποιο υλικό πληροφορηθείτε για την ασφάλεια σας από τον υπεύθυνο του καταστήματος. Οι τιμές του καταλόγου είναι τελικές τιμές συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, μετά από όλες τις εκπτώσεις. Ο παρών τιμοκατάλογος και οι προσφορές μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση και καταργούν κάθε προηγούμενο. Η πίτσα VEN54 δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη. Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του νόμου Ν2472/97 τηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με τον Νόμο. Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη/τιμολόγιο). Για λόγους ασφαλείας ο διανομέας μας δεν δίνει ρέστα άνω των 50ευρώ.

Η pizza VEN54 σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε και με πιστωτική /χρεωστική κάρτα, με ασφάλεια τη στιγμή της παράδοσης, μέσω της υπηρεσίας mobile POS. Στην τηλεφωνική σας παραγγελία να αναφέρετε ότι θέλετε να πληρώσετε με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα.

Μπορείτε να παραγγείλετε online μέσω του e-food

Ακολουθώντας τον παλμό της τεχνολογίας και έχοντας ως γνώμωνα την βέλτιστη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας, παρέχουμε τη δυνατότητα να κάνετε online τις παραγγελίες σας μέσω της πλατφόρμας e-food.

παραγγελίες μέσω e-food

Τι είπαν για εμάς...

Cart

No products in the cart.